IMG_20160121_101542

Alles wat je over Chris Christie wilt weten, maar nooit durfde te vragen

Chris Christie is een van de meest kleurrijke figuren in dit verkiezingsjaar. De nuchtere, grofgebekte en gehaaide gouverneur van New Jersey was in 2012 een echte kanshebber voor de Republikeinse nominatie. Hij besloot een gooi naar het Witte Huis uit te stellen. Maar in 2015 begon hij met een grote achterstand: impopulair in zijn eigen staat en beschadigd door politieke schandalen.

Verslaggever Matt Katz volgt Christie al vijf jaar, onder andere voor radiozender WNYC. Hij schreef een boek over de opkomst, de val en de comeback van de gouverneur: American Governor: Chris Christie’s Bridge to Redemption.

Luister naar deze aflevering van The Christie Tracker voor een bespreking van het indrukwekkende boek van Katz. Maar luister vooral naar alle afleveringen van deze podcast over de voortgang van de Republikeinse kandidaat.

Lees ook: De vijf beste podcasts om de Amerikaanse verkiezingen te volgen (en te begrijpen)

Lees ook: Hoe Serial inspireert tot podcast over politiek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>